Gite le Chariot

Gite le Chariot

Een comfortabele en gezellig ingerichte 4 persoons gite, (eventueel +1)

Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met houtkachel en open keuken en de badkamer met douche en toilet.

Op de eerste etage zijn 2 ruime slaapkamers voorzien van comfortabele bedden met boxspring van 1.60×2.00 en 1.80×2.00. Wij zorgen ervoor dat de bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Ook voorzien wij in handdoeken, badjassen en keukenlinnen.

In de grote tuin zijn verschillende zitjes waar men heerlijk van de zon kan genieten of juist wat meer uit de zon een boek wil lezen.

Een barbecue staat tot uw beschikking, voor de kinderen is er een trampoline en een schommel. Ook hebben we een klein zwembad waar toezicht verplicht is voor kinderen tot 12 jaar oud.

Wij bieden u de mogelijkheid om compleet tot rust te komen in onze houtgestookte sauna, of om een heerlijk ontspannen bad te nemen in onze houtgestookte hottub! Onder het genot van een lekker glaasje wijn genieten van het weldadig warme water, de stilte en wellicht een prachtige, heldere sterrenhemel!

Uw gastvrouw is gediplomeerd schoonheidsspecialiste, dus ook een gezichtsbehandeling, lichaamsbehandeling of hot-stone massage kunnen uw verblijf een extra tintje geven.